Te koop : 2 ruime zuidgeoriënteerde ééngezinswoningen water – en winddicht met inpandige garage en een tuin gelegen te Uitbergen, Strijpwegel 7 A en 7B.


Uitbergen ligt centraal tussen Lokeren, Gent, Dendermonde en Aalst met bovendien een vlotte verbinding naar de E17 in Beervelde en de E40 in Aalst.


De woningen zijn gesitueerd in een zeer rustige omgeving. Ideaal om te fietsen of te wandelen op de Scheldedijk of in de  Uitbergse  en Kalkense meersen.


Deze water- en winddichte  woningen zijn afgewerkt met de beste materialen. Tussen de muren en  het dak voorzien van  voldoende dikke isolatie, super isolerende beglazing en een goed geïsoleerde garagepoort wat  de handige doe-het-zelver toelaat deze verder  af te werken tot zeer energiezuinige woningen en dit voor een budget vriendelijke prijs .


Beide woningen zijn op het gelijkvloers voorzien van een inkom,bezoekerstoilet,  zit- en eethoek , keuken, berging  en garage.


Op de bovenverdieping een nachthal, ruime badkamer (voor bad en/of)douche), technische ruimte/berging en 3 slaapkamers. De linkse woning heeft drie slaapkamers waar een dubbel bed kan geplaatst worden, bij de rechtse woning bestaat de mogelijkheid bij twee slaapkamers.

Deze bovenverdiepingen hebben een volwaardige bouwlaag (Dus geen schuine kanten aanwezig).


Te koop rechtstreeks van de aannemer.Prijs water - en winddicht :


Linkse woning : 209 110 € (exclusief onkosten en BTW)

Rechtse woning : 213 120 € (exclusief onkosten en BTW)
Voor verder informatie of een vrijblijvend bezoek ter plaatse :


Projectbouw DDL

info@projectbouwDDL.be

0486/11.00.33


Meer info:


PROJECTBOUW DDL
Energiebewust  -  Budgetvriendelijk  -  Kwaliteitsgarant  -  Met oog voor jouw Comfort