Wie zijn we

Onze werkwijze
Wie zijn we


PROJECTBOUW DDL is een bouwmaatschappij met ruime ervaring in woningbouw en binnenhuisinrichting. De zaakvoerder Danny De Letter is geregistreerd als algemeen aannemer en projectontwikkelaar met erkenning in categorie D.


Energiebewust

Energieverbruik eist meer en meer een grotere hap uit ons budget. Bij Projectbouw DDL houden we via een energiezuinige woning je energiefactuur laag. Onze woningen worden ontworpen volgens de geldende EPB regelgeving zowel wat betreft isolatie, verluchting, bouwknopen en luchtdichtheid.


Budgetvriendelijk

Hebt u een vooropgesteld budget? Wij zoeken naar een ideale manier om samen te werken. Er is een keuze tussen water- en winddicht, volledige en gedeeltelijke afwerking. Wie wil kan een flink bedrag besparen.


Kwaliteitsgarant

Bij DDL gaan wij voor kwaliteit! We staan open voor nieuwe technieken maar kunnen ook "bouwen" op onze jarenlange kennis en ervaring! Bovendien kiezen wij zorgvuldig, samen met de klant, naar kwalitatief hoogstaande materialen tegen een concurrentiële prijs.


Met oog voor jouw comfort

Wij houden van een maximale inbreng van de klant bij het tot stand komen van de woning! Daarom is er continu overleg tijdens het hele bouwproces en waar nodig sturen we eerder genomen beslissingen bij. Elke persoon is immers uniek en heeft een eigen levensstijl. Hiermee houden wij ten volle rekening en...


Het resultaat is uw droomwoning met uitstraling!


>> Onze werkwijze
PROJECTBOUW DDL
Energiebewust  -  Budgetvriendelijk  -  Kwaliteitsgarant  -  Met oog voor jouw Comfort